Bence işin en zor kısmı bir psikolog için karşısındaki kişiyi ne kadar iyi çözümleyebileceğidir..Çünkü,hayatımız hep iniş çıkışlarla doludur..Ne kadar düzgün ve dolu dolu bir hayat yaşadığımızı düşünsekte eksik kalan birşeyler vardır mutlaka..Bu eksiklik dönem dönem bizi rahatsız eder ve anlamsız bir şekilde huzursuz oluruz .Kendimizi yanlız hisseder ve küçücük olaylardan devasal sahneler yaratırız,karşımızdaki insanı cok sevdiğimiz halde üzebiliriz ve sonuçta yine üzülen biz oluruz..Kadir beyi tanıdıktan sonra inanın bana kısa sürede farklı noktalardan olaylara ve kişilere bakacak,pozitif enerjinizin geri döndüğünü hissedeceksiniz.O mesleğini yürekten seviyor..Güler yüzlü,cana yakın,tam bir konuksever ve insanları çok seven birisi..Hayatınız herhangi bir döneminde onunla tanışmış olma şansını kendinize tanımalısınız..Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
2 (%100) ziyaretçimiz bu tavsiyeyi faydalı buldu.
Bu tavsiyeyi yararlı buldunuz mu?
idris (Arkadaş/Tanıdık) IP: 88.252.110.YCY
13-10-2008 TavsiyeNo: 15995
kadir kemeç beyefendiyi yaklaşık 8 yıldır yıldır tanıyorum. Bu süre içerisinde gerek kişisel gerekse mesleki anlamada bir çook paylaşımımız oldu.Meslekdaş olmamız nedeniyle bir çok çalışmasını gözlemleme şansım oldu.Kendisi psikolojik danışma mesleğine gerçekten iyi düzeyde icra ve işini en iyi şekilde yapmaya çalışan bir danışmandır. Mesleği gerektirdiği etik kurallara sadakati beni her zaman etkilemiştir. Özellikle günlük yaşam güçlükleriyle karşılaşan ve bu güçlükleri yenmekte zorluk yaşayan kişilerin rahatlıkla başvuraileceği bir kişi olduğunu düşünüyorum. Kendisinden danışma almak isteye kişiler bir görüşme yaparlarsa söylemek istediklerimi daha rahat anlayacaklarına inanıyorum.
Bu tavsiyeyi yararlı buldunuz mu?
ferit (Arkadaş/Tanıdık) IP: 212.175.115.ZYB
10-10-2008 TavsiyeNo: 15916
kadir uzun zamandır tanıdığım arkadaşım, onun danışman kimliğini çok iyi biliyorum ve bildiklerimi onu tanımayı düşünen kişilere aktarmak istiyorum...ancak yazacaklarım onu tanımış olmanın getişrmiş olduğu ayrıcalıktan kesinlikle kaynaklanmıyor.
psikolojik danışmanlık kimliğine sahip kişileri "sadece" psikolojik danışmanlar ve "iyi" psikolojik danışmanlar (yetenekleri, ilgileri, kişilik yapısı mesleği ile örtüşen) olarak iki gruba ayıracak olursak. kadir arkadaşım ilgisiyle yeteneğiyle iletişimiyle, insanları anlayabilme gücüyle ve kendine olan güveni ile çok iyi psikolojik danışman kimliğine sahip olduğunu söyleyebilirim.
Bu tavsiyeyi yararlı buldunuz mu?
banu s. (Danışan) IP: 88.227.232.W
05-10-2008 TavsiyeNo: 15755
merhaba!
kadir kemeç denilince güzel şeyler anımsıyorum...
hayata tutunmak, pozitif olmak,
etrafa neşe saçmak, başarılı olmak...
belkide dostluk, kardeşlik, samimiyet,
fedakarlık, güven...
ben kadir kemeçi zor bir anımda tanıdım...
ama artık o kadar güçlüyüm ki...
şimdi yapamayacağım bişey olduğunu düşünmüyorum...
kendime güvenimi kazanmamda
tabiki kadir kemeçin çok büyük etkisi oldu...
ona çok şey borçluyum...
biliyorum ki kendini geliştiren,
mesleğini seven ve yaptığı işin en iyisini yapmaya
çalışan bu insanın başaramayacağı
hiç bir şey yoktur!
her şey için tekrar
teşekkürler...
1 (%100) ziyaretçimiz bu tavsiyeyi faydalı buldu.
Bu tavsiyeyi yararlı buldunuz mu?
metehan yıldız (Danışan) IP: 88.226.187.YJJ
03-10-2008 TavsiyeNo: 15689
gerçektende çok iyi biri :) öyle harika motive ediyor ki bütün test kitaplarını bitiresi geliyor insanın :)
hep güleryüzlüdür şahsen ben yüzü asık hiç görmedim
kendinize güveniniz artıyor hırs yapıyorsunuz sayesinde
arkadaşça yaklaşıyor size arkadaşınız gibi sohbet edip dertleşebiliyorsunuz ama tabikide arkadaşınızdan kat kat daha iyidir emin olun kültürel açıdan deneyim bakımından daha aklıma gelmeyen şeylerden
kesinlikle tavsiye ederim..
1 (%100) ziyaretçimiz bu tavsiyeyi faydalı buldu.
Bu tavsiyeyi yararlı buldunuz mu?
elif karaca (Danışan) IP: 62.248.90.WB
13-09-2008 TavsiyeNo: 15255
KADİR KEMEÇ...tanıdığım en en en pozitif cıvıl cıvıl insan..onu tanımak büyük bir şeref benim içi.hocam iyiki sizi tanımışım bunu gönül rahatlığıyla söylüyorum..geçen yıl benm psikolojik danışmanımdı ve ben acayip paniğimdir onun sayeside herşeyi yendim..sınavı da kazandım..teşekkür ederim öğretmenim öğrettiğiniz herşey için..katkınız çok büyük..sizi çok seviyorum...yazım kısa olmuş ama ben pek beceremiyorum böyle şeyleri o yüzden kısa yazdım en kısa zaman da yanınıza uğrayacağım..zaten artık kız kardeşim de orada gelirim bol bol baş belası olarak :)
4 (%100) ziyaretçimiz bu tavsiyeyi faydalı buldu.
Bu tavsiyeyi yararlı buldunuz mu?
gizem (Danışan) IP: 88.226.188.YZF
08-09-2008 TavsiyeNo: 15093
selamlar kadir kemeç benim geçtiğimiz yıl ki danışman öğretmenindi.kadir hocamın bana çok yardımları oldu.benim sınavı kazanmamda emeği olan en önemli kişilerden biridir.Kadir hocam ve onun yönlerdirmeleri olmasıydı şuan bu konumda olurmuydum bilmiyorum.Şuana kadar tanıdıgım işini severek ve hakkını vererek yapan nadir insanlardan olduğunu düşünüyorum.Herşekilde işinde mükemmel olduğunu düşünüyorum.Bu mükemmellikte sevecenliğinin büyük rolü var bence.Öğrencisi olarak ilerde onun gibi bir danışman olmayı çok istiyorum.Kadir hocamı 3 sıfatla tanımlamak az olur ama tanımlarsam sevecen,düşünceli ve yardımsever olduğunu söyleyebilirim.İyiki Kadir hocamı tanımışım ve örnek almaya kararlıyım.
6 (%100) ziyaretçimiz bu tavsiyeyi faydalı buldu.
Bu tavsiyeyi yararlı buldunuz mu?
Mustafa Çimen (Arkadaş/Tanıdık) IP: 88.252.53.JB
20-07-2008 TavsiyeNo: 13776
kadir kemeçi uzun yılardır tanıyorum, bu alanda kendisini geliştirdiğine inan kişilerin en başında geliyor.Dikkatimi ceken en önemli nokta da kendisini geliştirmek için yoğun bir çaba içerisinde olması; örneğin alanıyla ilgili yeni bir seminer ya da psikolojiyle ilgili yayınlanmış yeni bir kitap onun gözünde asla kaçmaz:)
birde şunu belirtmeliyim danışanlarıyla arasındaki iletişimde empati gücünü o kadar iyi kulanıyorki,sanki bir süreliğine karşınızda bir ayna varmış gibi hissediyorsunuz(danışanlarıyla konuştuğumda en cok vurguladıkları bu).
onu tanımak keyif verici bir şey...
5 (%83) ziyaretçimiz bu tavsiyeyi faydalı buldu.
Bu tavsiyeyi yararlı buldunuz mu?
1979 Yılında Şanlıurfada doğdu...
2004 Yılında Çukurova Üniversitesi Psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümünden mezun oldu...
Sınav kaygısı
Aile içi iletişim
Sınav taktikleri
Sınavlarda motivasyon vs..
konularında bir çok seminer verdi...
Hala Özel bir eğitim kurumunda Psikolojik Danışman olarak çalışmaktadır...
Daha Yakından Tanıyalım.. Üyemizin Sevdikleri :
Sevdiği Uğraşlar : Alan tenisi, salsa...
Sevdiği Muzikler : Rock
Sevdiği Filmler : Hayalet, 50 ilk öpücük
Sevdiği Sözler : Kendini sevmek ömür boyu sürecek bir aşk öyküsünün başlangıcıdır...