2007'den Bugüne 81,100 Tavsiye, 25,797 Uzman ve 18,060 Bilimsel Makale
Site İçi Arama Arayın :
Yeni Tavsiye Ekleyin!



İrem POLAT
Uzman Psikolog - İstanbul
Klinik Psikolog, Çift ve Aile Terapisti

İrem POLAT Fotoğraf
  TavsiyeEdiyorum.com Üyesi10 kez tavsiye edildiÖzgeçmişi MevcutFotoğrafı MevcutMesleki Videoları Mevcutİş Adresi KayıtlıTelefon Numaraları Kayıtlı

» Psikolog / Psk.Danışman
İsim

İrem POLAT

Şehir

İstanbul

[Bu Şehirdeki Tüm Uzmanlar..]
Meslek

Uzman Psikolog

Tavsiye ve Teşekkürler

10

[Uzm.Psk.İrem POLAT isimli üyemizi tanıyor musunuz? Siz de Tavsiye Edin!]
Eleştiri (?) : 0
İrem POLAT Eposta Kendisine Gönderilen Mesaj

1
(Tüm Mesajlarını Okudu!)

[Uzmana özel mesaj gönderin]
Tavsiyeler Arasında Tarayın

Tavsiye Edilen Bağlantılar







İrem POLAT'in Tavsiye Ettiği Uzmanlar İrem POLAT'ın Tavsiye Ettiği Uzmanlar
Bahar GÜNDÜZ ÇAKIRUzm.Psk.Bahar GÜNDÜZ ÇAKIR
Bahar'la Bilgi Üniversitesi klinik psikoloji programı'nda tanıştık ve birlikte okuduk. Bahar mesleğine aşık, etik prensiplere son derece bağlı, kendis...
Psk.Şafak AĞACA KEMAL
Şafak Ağaca Kemal; danışanlarını iyi analiz ve takip eden, çalıştığı ekolü iyi bilen ve uygulayan, mesleğini etik prensiplerle uygulayan bir meslektaş...

İrem POLAT Uzmanlık Alanları Özel Uzmanlık ve Çalışma Alanları
ÇOCUK VE AİLE PSİKOTERAPİSİ
EMDR
OYUN TERAPİSİ
KALP MERKEZLİ HİPNOTERAPİ
THERAPLAY
SİSTEMİK AİLE TERAPİSİ

İrem POLAT Özgeçmiş CV Uzm.Psk.İrem POLAT'ın Özgeçmişi
Hakkımda
İrem Polat; Eyüboğlu Koleji’ndeki lise eğitiminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji & Uluslararası İlişkiler bölümlerinden çift anadal dereceleriyle mezun oldu.

İngiltere’de University of Westminser’da örgütsel psikoloji alanında yüksek lisansını tamamladı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Klinik Psikoloji (Çift ve Aile Terapisi alt dalı) programında ikinci yüksek lisans programından mezun oldu.

Lisans ve yüksek lisans eğitimleri boyunca; Davranış Bilimleri, Ekip Norma Razon, Çapa, Nöropsikiyatri Hastanesi, Bilgi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Merkezi gibi merkezlerde ve hastanelerde staj yapmıştır.

İrem Polat; Eyüboğlu Koleji, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı, Helen Doron gibi kurumlarda okul psikoloğu olarak, Therapia Garden, Hedefe Psikoloji, Davranış Bilimleri Enstitüsü ve Madalyon Psikiyatri Merkezi'nde klinik psikolog olarak görev yapmıştır.
...[Devamı...]

İrem POLAT Tavsiye Yazıları İrem POLAT için Yazılan Tavsiye ve Teşekkürler

 N.K. (Arkadaş/Tanıdık)
 IP: 85.104.60.BF

15-11-2017
 TavsiyeNo: 100305
Geçtiğimiz yaz İrem hanımın yanında Madalyon Psikiyatri Kliniği'nde staj yapma imkanı buldum. Staj deneyimim boyunca kendisinden pek çok şey öğrendim. Danışanlar izin verdiği sürece test ve seanslara girme imkanım oldu. Bu süreç için söyleyebilirim ki, İrem hanım hem danışanlarla olan ilişkisinde hem de alanına hakimiyet açısından oldukça profesyonel. İşini çok ciddiye alıyor ve büyük bir özenle yapıyor. Aynı zamanda kendisinin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmam için elinden geleni yaparak boş zamanlarında dahi bana tecrübe ve birikimlerini detaylı bir şekilde anlattı. Danışanlarla kurduğu ilişkiyi gözlemlediğim kadarıyla da her biriyle içtenlikle ve aynı zamanda profesyonel bir bağ kuruyor, işini yaparken etik kuralları her daim göz önünde bulunduruyor ve danışanın rahat hissetmesi için elinden gelen her şeyi yapıyor. Örneğin, hem ergenlerle yaptığı EMDR çalışmalarında, hem daha küçük yaştaki çocuklarla yaptığı oyun terapisi seanslarında, hem de çift terapilerinde bunu görmek mümkün. Birbirinden farklı bu yaş gruplarına ayrı ayrı hitap edecek ve fayda sağlayacak bilgi ve birikime oldukça hakim. Alanındaki güncel gelişmeleri takip ediyor ve danışanların da bu gelişmelerden haberdar olmalarını sağlıyor. Örneğin, alanda yazılmış kitaplara ve eğitimlere olan bilgisi ile hem birçok danışanın terapi sürecine hem de benim mesleki gelişimime katkıda bulunmuş ve bulunmaya da devam etmektedir. Bu sebeple ondan yardım almayı düşünen danışanlara ve onunla birlikte çalışmayı düşünen meslektaşlara kendisini içtenlikle öneriyor ve çok daha başarılı olacağına inanıyorum.
     Beğenin    

 Aycan Geyik (Arkadaş/Tanıdık)
 IP: 88.245.60.YCL

15-11-2017
 TavsiyeNo: 100304
İrem hanımın yanına staj başvurusu için gittiğimde kendinisi çok sıcakkanlı ve samimi bulmuştum bundan dolayı kendimi rahatlıkla ifade edebildim ve benim adıma çok başarılı bir görüşme oldu. Staj süresi boyunca her türlü sorumu, acabalarımı açıkça ve beni tatmin edecek şekilde bana sundu. Sadece açıklamalı değil uygulamalı bir şekilde bana bilgi verdi ve benim pekiştirmeme yardımcı oldu. Mesleki açıdan başarılı olmasının üstüne içtenliği ve sıcaklığıyla insanı samimiyete davet edebiliyor ve bu bana göre bir psikologta olması gereken en önemli özelliklerden biri. Ben İrem hanımı, planlı, azimli ve son derece sıcakkanlı olarak tanımlamaktan yanayım. Madalyon Psikiyatri Merkezi hakkında bir şeyler söylemem gerekirse çok sıcak bir ortam olduğunu ve çalışanların yardımlarından ve güleryüzünden son derece memnun kaldığımı söyleyebilirim.
     Beğenin    

 Yiğit (Danışan)
 IP: 46.2.232.YDF

24-03-2017
 TavsiyeNo: 95506
İrem hanımla tesadüfen danışan olarak tanıştım kim olduğunu bilmeden.Ama ilk gittiğimizde verdiği guven cok güzeldi.Sorunumuza bizimle birlikte ortak oluyor can yoldasi oluyor.Ezbere değil bilgiye tecrubeye dayalı konuşuyor.Aralik ayindan bu yana birlikteyiz ve kisa surede geldiğimiz nokta cok guzel.arada yaşadığımız sorunlara telefonla da cevap verebiliyor ilgisini hic eksik etmiyor.Verdiğini önemli bilgilerle oğlumla cok yol kat ettik.Bize umut ışığı oldugu icin buradan teşekkür ediyorum. Iyiki tanışmışiz Tek kelimeyle harikasınız.
     Beğenin    

 K.K. (Danışan)
 IP: 78.191.62.ZL

02-02-2016
 TavsiyeNo: 85507
Çok kötü hissettiğim ve anlamlandıramadığım duygu iniş çıkışlarımın olduğu bir zamanda İrem Hanım'la bir psikolog arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Terapiye gitme konusunda kaygılarım vardı. Ancak daha ilk seansın çıkışında sıkıntılarımı beraber çözeceğimizin güvenini bana hissettirdi. Her seansımızda EMDR tekniğiyle kısa zamanda çok yol katettik.Profesyonel yaklaşımlarıyla kendimi tanımamı, farklı bakış açısı ve daha huzurlu olmamı sağladı.Bana sağladığı katkıların yanında; kendisi gelişime açık ve yenilikçi kişiliğiyle alanındaki eğitimlere önem veren bir psikologdur.İlk terapi deneyimimde kendisiyle tanıştığıma çok memnunum. Psikolojik desteğe ihtiyacı olan ve yaşam kalitesini artırmak isteyen herkese İrem Hanım'ı tavsiye ediyorum.
     Beğenin    

 Deniz KSite Editörleri Tarafından Kapatıldı (Danışan)
 IP: 178.240.199.J

12-01-2016
 TavsiyeNo: 84904
Sayın Irem Polat'i iyiki tanıdım. Iyi ki kendisinin hastasıyım. Kendisi alanında son derece profesyonel olup kisiyi sabırla dinlemekte hatta en zor durumlarda bile son derece yardımcı olmaktadir. Zaten tecrübeli bir Psikologdan da beklenen budur. Ayrica son derece guleryuzlu olup kişiyi rahatlatmaktadir. Kendisini diger Psikolog arkadaslarindan ayiran nokta sanki psikolog degilde sizin can dostunuzdur. Irem hocam hem son derece guleeyuzlu olup ayni zamanda da mesafeyi rahatlikla korumaktadir. Kendim icin en dogru kisiyi sectigime inaniyorum. Her konuyu rahatlıkla anlatabileceginiz ve çözüm bulabileceğiniz değerli P sikologum Irem hanıma şahsım adına çok şey borçluyum. DENIZ KSite Editörleri Tarafından Kapatıldı
     1 Beğeni    

 Susan MSite Editörleri Tarafından Kapatıldı (Danışan)
 IP: 78.191.21.ZZF

06-01-2016
 TavsiyeNo: 84746
We have met Irem by a great coincidential chance right next to the street where my apartment is. I saw her being highly interested in the social norms of the society even in her personal life (she was going through that intense conversation with the seller at the bazaar). I was highly motivated to talk with her even I did not know whether she speaks my language or not. Surprisingly, she was as much savant to he English language as a native, which set me ahead to propose her to be my therapist after I learnt that she was a pscyhologist. Irem is uniquely full of empathy, as I can barely remember someone alike her. It has been almost a year now since we started our therapy, and I can truely admit that I am a complete different person now in a positive way. I highly recommend her to both foreigners and locals (can't imagine how top she can get once she is in her mother tongue). By this chance, I would like to thank her over and over again for all sacrifice she has given for me and the optimistic change I have experienced in the recent year. Türkçe (sorry for the google translate, hope it works): Biz hemen yanında benim dairem sokakta büyük bir tesadüf tesadüfen İrem tanıştım. Ona (o çarşı satıcı ile bu yoğun görüşme geçiyor) bile onun kişisel hayatında toplumun sosyal normların oldukça ilgi olma gördüm. Ben bile o benim dilimi konuşuyor olup olmadığını bilmiyordum onunla konuşmak için motive oldum. Şaşırtıcı bir şekilde, o kadar bilgin oldu o bir psikolog olduğunu öğrendikten sonra benim terapist olmak için onu teklif öncesinde beni ayarlanmış bir yerlisi olarak o İngilizce için. Ben ancak onu hem birisini hatırlıyorum İrem, empati benzersiz doludur. Bizim tedaviye başlayalı neredeyse bir yıl şimdi olmuştur ve ben olumlu bir şekilde şimdi tam bir farklı bir insanım itiraf gerçekten olabilir. Ben çok yabancılar ve yerliler (onun anadilinde kez o nasıl alabilirim üst hayal bile edemiyorum) hem onu tavsiye ederim. Bu şans eseri ben bana ve ben son bir yıl içinde yaşamış iyimser değişim için verdiği tüm özen için tekrar tekrar ona teşekkür etmek isterim.
     Beğenin    

 D.E (Danışan)
 IP: 88.253.85.ZZY

06-01-2016
 TavsiyeNo: 84738
Herkese merhaba, İrem hanım'a EMDR tedavisi için gittim. Arkadaşım tavsiye etti, baya bi araştırdım ve kendisine gitmeye karar verdim. Alanındaki uzmanlığı ve düzenli seanslar sonrasında oldukça hızlı ve etkili sonuçlarını gördüm, kaygılarım yok oldu resmen. Sizinle arkadaş gibi dertleşiyor, sorununuzu dinliyor, en az benim kadar derdime ortak olduğunu hissettim. Sohbet edasında seanslar sonrasında bir baktım çok daha iyiyim, bunu hissetmek bile çok güzel bir duyguymuş! Gitmeyi düşünen olursa herkese öneririm😊 Sevgiler,
     Beğenin    

 EK (Danışan)
 IP: 46.196.109.YBB

05-01-2016
 TavsiyeNo: 84676
İrem Hanım'ı bir mail grubu aracılığı ile buldum. Bir yetişkin olarak ailemle ilgili sorunlarım hakkında yardım almak istedim. Seanslarımızdaki objektif, sabırlı, yargılayıcı olmayan ve özverili yaklaşımı bana çok iyi geldi. Diğer yandan meslek etiğine önem vermesi ve psikolog-danışan ilişkisinin hassasiyetini bilmesi önemli ve rahatlatıcıydı. Zaman zaman farklı ve ilgi çekici yöntemler kullanması (sanat terapisi, aile oyunu, EMDR) kendimi tanımam, geliştirmem ve davranışlarımı değiştirmem açısından yardımcı oldu. İrem Hanım'ı ve çalıştığı kurumun profesyonelliğini gördükten sonra rahatlıkla tavsiye etmeye başladım.
     2 Beğeni    

Bahar GÜNDÜZ ÇAKIR Fotoğraf  Uzm.Psk.Bahar GÜNDÜZ ÇAKIR
İstanbul - Psikolog
(Sitemize Kayıtlı Profesyonel)

28-11-2015
 TavsiyeNo: 83670
İrem'le Bilgi Üniversitesi Klinik psikoloji programında tanıştık. İrem'in mesleki anlamda son derece çalışkan, gelişime açık, eğitimlerle kendini her an besleyen, okuyan, yazan, bugüne kadar edindiği ekolleri pratiğinde başarıyla uygulayan çok değerli bir mesleki alt yapıya sahip olduğunu biliyor, görüyorum. Kendisi prensipli çalışmalar yürütmekte olup, gönül rahatlığıyla danışan yönlendirebildiğim bir meslektaşımdır. Özellikle uzun yıllardır çocuklar ve aileleriyle yapmış olduğu çalışmalar sayesinde bu alanda oldukça uzman olup, bu alanda sıkça bilgi alış-verişinde bulunduğum arkadaşımı psikolojik yardıma ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
     3 Beğeni    

 Psk.Şafak AĞACA KEMAL
İstanbul - Psikolog
(Sitemize Kayıtlı Profesyonel)

20-03-2015
 TavsiyeNo: 77278
Irem hanimla iki yil sure ile ayni kurum icerisinde calistik. Oldukca isbirlikci, ekip ruhu olan kendini gelistiren biridir. Etik calismaya onem veren bir meslektasimdir. Bu iki sene boyunca ortak calismalarimizda hem.kendini ilerletirken hemde calistigi kuruma katkilari olmustur. 3 farkli yuksek lisans yaparak bir cok alanda deneyim ve bilgi sahibidir. Ayni zamanda ruh sagligi alaninda etik alismalara.dikkatbettigi icin supervizyon calismalarini tamamlamistir. Ruh sagligi calisani olarak bu alanda yetenekli oldugunu dusunuyorum. meslektasimin kendini surekli yeniledigini gozlemliyorum. Psikoloji camiasindaki yeni gelismelerden haberdardir. kendisini tavsiye ediyorum.
     6 Beğeni    

İrem POLAT'ın Üye Olduğu Mesleki Kuruluşlar Üye Olduğu Mesleki Kuruluş ve Organizasyonlar
• Bebek Ruh Sağlığı Derneği
• Çift ve Aile Terapileri Derneği
• EMDR Derneği
• Türk Psikologlar Derneği


» İletişim Bilgileri
İş Adresleri
Adres 1:
Klinik Adres
Mita Psikoloji: nispetiye Mahallesi, Başa Sokak, Emin Usta Apt, No:14, D:2, Levent / İstanbul
 

Telefon Numaraları

Telefon 1 :
0(553) 708 64 82  
İnternet Sitesi
E-Posta
Kişisel Bilgileri
Cinsiyeti
Kadın
Mezun Olduğu Üniversite
İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji
Mezuniyet Yılı
2009
(10 yıl önce)
Yüksek Lisans
İstanbul Bilgi Üniversitesi Klinik Psikoloji (2015), University of Westminster MSc Business Psychology (2011)
Hızlı Mesaj Araçları
-
Sosyal Medya
Kişisel facebook hesabıKişisel instagram hesabıKişisel youtube hesabı

İrem POLAT'ın Yabancı Dilleri Yabancı Dil
İngilizce


İrem POLAT'ın Mesleki Anıları Mesleki Anıları
-

İrem POLAT Mesleki Videolar Videoları
6 Mesleki ve Kişisel Video



00:15
Top