Türkiye'nin tavsiye portalı TavsiyeEdiyorum.com'a
hoşgeldiniz!
Tavsiye ettiğiniz bir Diyetisyen, Psikolog, Mimar, Pedagog, Diş Hekimi, Doktor, Fizyoterapist, Veteriner Hekim, Sosyal Hizmet Uzmanı
tanıyorsanız hakkında bir
tavsiye yazısı yazabilir ve bu uzmanla ilgili
anılarınız, hikayeleriniz ve tavsiyenizle aynı
konuda sorunları olan bir başka site ziyaretçilerimize
ışık tutabilirsiniz.
Listelenmek istediğinmiz alanda üniversite düzeyinde bir eğitiminiz varsa isminizi, adresinizi, telefon numaranızı portalımıza
ücretsiz kaydedebilir, site ziyaretçilerimizin
size ulaşmasını ve sizinle ilgili tavsiye ve
olumlu izlenimlerini paylaşmasını sağlayabilirsiniz.
Bir uzmandan profesyonel bir hizmet almayı düşünüyorsanız,
site ziyaretçilerimizin paylaştığı yazıları ve olumlu görüşleri
okuyabilir, şehir ve uzmanlık alanlarına göre
ayrıntılı listelere ulaşabilir, anahtar kelimelerle
bağlantılı isim ve kaynaklara erişebilir, TavsiyeEdiyorum.com
içinde ayrıntılı aramalar
yapabilirsiniz.
2007 yılından beri yayında olan TavsiyeEdiyorum.com ücretsiz bir portal olup, siteden yararlanmak için üyelik dahi gerekmemektedir.
Büşra hanımı tavsiye üzerine aradım ve seanslara başladım.
Çok karanlık hissettiğim bir tünelde giderken yolumu bulacağıma ümidim kalmamışken gelen bir fener gibi düşünün onu… Daha önce kimsenin sizi anlamadığı kadar anlıyor ve hissediyor derinlerdeki acınızı/ sevincinizi; ve bu çok değerli.
Bilimin ve ilimin ışındaki, her adımında hissedilen doğru bilgi verişindeki kararlılık , doğrudan ne pahasına olursa olsun sapmama hali ve dingin, yatıştırıcı ses tonu onun bu meslekte en iyiler arasında hep olacağına işaret…
Yolumuz uzun ve sizinle bu yolda olmak iyi hissettiriyor.
Kafanız / hayatınız karışık ve karanlıksa kendinizi Büşra hanımın ellerine bırakın pişman olmayacaksınız.
Sevgiler…
Dila hanım kişiliği, danışanlarına yaklaşımı ve aldığı eğitimleri kullanma biçimleri olarak alanında çok yetkin ve becerili biridir. Çevreme tavsiye ettiğim kadar buraya da yazmak istedim 🥰 karşıyaka da ege pozitif ile bir araya geldik küçüçük bir sohbette bile kendimle ilgili pek çok şeyi farketmemi sağladı. Çok arkadaş canlısı biri. Çalıştığı yer çok temiz ve tertipli oraya çalışan herkes güler yüzlü ve çok ilgililer 🥰. Eleştiren bir yapıya sahip değiller anlıyor ve ona göre yardımcı oluyor.
Kres donemimizin baslamasiyla ve yasadigimiz uyum surecimizin uzamasi nedeniyle Meleknaz hanimla yollarimiz kesisti🙏🏻iyiki de onunla kesismis.
Isini gercekten severek ve iyi yapan cocuklarla iletisimi son derece guclu ve geri bildirimleri yerinde bir uzmandir.
Terapi surecimiz bitmesine ragmen oglum hala ne zaman tekrar gidecegimizi soruyor:)
Cocuklarla kurdugu bag muhtesem diyebilirim.Oyun terapisi suresince yaptigi yonlendirmeler ve verdigi ipuclari sayesinde oyun kuran cocugumun oyununa ne kadar ne olcude mudahil olabilecegimi gostererek de ayrica sureci birlikte guzel yonetmemize yardimlari oldu.
Omer Bey ile tam bir yıl önce pedagogumuz aracılığıyla tanıştık. Oğlum 10 yaşındaydı ve dikkat eksikliği vardi. Odaklanamama, derslerde çıt çıksa hemen dikkatin dağılması, 10 dk lik ödevi 1 saatte yapma ya da yapmama, oyunlari sürdürmeme vb klasik tüm tanımları yaşıyorduk. Omer bey öncelikle oğlumla doğal ve samimi bir ilişki kurdu. Dikkst eksikligini netlestirmek icin vir test yaparak bize bu testin tum detaylarini anlatti. Seanslar odaklanma çalışmaları üzerinde yoğunlaştı ve oyunlarla devam etti, haftalık ödevlerle oğlum da max gayreti gösterdi. (Bazen istemese de, o kadar kolay olmuyor her zaman.)Yaklaşık 9 Ay sonra testi yenilediginde skalalarin cok altında kalan değerler cok daha iyi duruma gelmişti, bunu sadece test ile değil ailesi ve yakınları olarak bizler ve ailemiz de gözlemlenmiştik test sonucu da bunu doğruladı. Oğlum 1 yıl öncesine göre çok daha farklı bir yerde, ilk defa bu sene öğretmenlerinden dikkati dağınık cümlelerini duymadık. Süreçte Ömer bey bize de ebeveyn olarak destek verdi geri bildirimlerini paylaştı. Kendisi bizim için omer abi oldu 1 yılın sonunda. Hem kisilik özellikleri hem de mesleki bilgi becerisi ve akademik kariyeri bakımından gönül rahatlığı ile tavsiye edecegimiz bir danışmandir.
Büşra Hanım'la güvendiğim bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Kendisiyle çalışmalarımız sonucunda irrasyonel düşünce kalıplarımı fark edip hayattan daha keyif alır hale geldim. Bana kattığı bakış açıları ile zorluklar karşısında daha sağlam ve dayanıklı hale geldiğimi görüyorum ve hayatımın geri kalanında faydalı olacağına inandığım farkındalıklar elde ettiğimi düşünüyorum. Kendisini tavsiye ederim.
7 yaşındaki kızım için öfke,hırçınlık uyumsuzluk gibi sorunlarımız olduğunu arkadaşım ile dertleşirken bana Elda Hanımdan bahsetti ve kendisine yönlendirdi.Elda Hanım profesyonel davranışları sukünet içersinde dinleyişi ve sakin yaklaşımı ile bizlere ışık tuttu desem tam karşılığı olur.Mütevazi ve güleryüzlü yaklaşımından dolayı kızım severek görüşmeye katılıyordu.Ve biz görüşmelerin sonunda büyük değişiklikler geliştiğini fark ettik.Elda Hanım'a teşekkür eder ve tavsiye ederim.
Annemin vefatı sonrası kardeşime destek olması için google'de yaptığım araştırmada kendisine denk geldim. İnternet sitelerinde yapılan yorumlar sayesinde kendisine ulaştım. Kendisine ulaşıtığımız ilk günden itibaren nazik tavrı ve güler yüzüyle bizimle yakından ilgilendi. Kardeşim için sadece yas süreci değil kişilik gelişimi ve genel sıkıntıları üzerinde ilgilendi. Kardeşim aldığı terapilerde kısa süre içinde etkisini görmeye başladık. Sadece seans saatlerinde değil ne zaman bi sorun olsa kısa süre içinde ulaşabiliyoruz ve bize yardımcı oluyor. Tavsiye ediyorum. Hem çok ilgili hem çok güler yüzlü ne zaman danışsak en kısa zamanda bize yardımcı olacak şekilde geri dönüş sağladı.
Elda hanıma tavsiye üzerine dört yaşında ki kızım için ziyaret ettik. Tedavi sürecimiz halen devam etmekte. Kızımda ki değişiklikleri gördükçe doğru bir karar verdiğimize bir kere daha emin oluyoruz. Birebir görüşmelerimizde bize yapmış olduğu yönlendirmelerle ,önerdiği kitaplar ve egzersiz çalışmaları ile bizi de daha bilinçli ebeveynler olmamıza büyük katkı sağladı.
Çok naif ve güven verici bir yaklaşımı olduğu için hiç gözümüz arkada kalmadı.Herkese kesinlikle tavsiye edebileceğimiz bir doktor kendisi.
Dila hanımla Ege Pozitif Psikoloji' de staj yaparken tanıştım. Staj yaptığım dönem boyunca kendisini çokça gözlemleme fırsatı buldum. Yaptığı işe saygı duyan, çocuklarla iletişimi çok iyi olan özverili bir psikolog. Bunun yanında eğitim hayatı da dolu dolu geçen bir psikolog. İyi üniversiteler de eğitim almış ve kendini çeşitli eğitimlerle desteklemiştir. Hala daha eğitimler almaktadır. 18 yıldır bu işi yaptığı için çocuk ve ergen alanında çok yetkin bir psikolog olduğunu düşünüyorum. Staj yaparken danışanlara ve ailelerine olan yaklaşımını da gözlemleme fırsatı buldum. Her zaman saygılı ve profesyonelce bir yaklaşım sergilemekteydi. Çocuk ve ergenler ile olan etkileşimi de samimiydi ve danışanlarını her zaman güler yüzle karşılamaktaydı. Kendisine gelen danışanları her zaman memnun olarak ayrıldılar ve uzun zamandır danışmanlık yaptığı kişiler de vardı. Hatta İzmir dışından gelen danışanları olduğunu da gözlemlemiştim. Dila hanıma gelen danışanlar terapi sürecine başladıktan sonra olumlu yönde yorumlarda bulunmuşlardı. Kendisi çocuk ve ergenlerle çalışırken aileyi de sürece dahil ederek çalışmakta ve bunun olumlu etkisi olduğunu gözlemledim.Kendisinin farklı alanlarda da iş tecrübesi olması diğer meslektaşlarından ayırıcı bir özelliğidir.
Oğlumun Sevgili Aksüt Hocasıyla tavsiye ediyorum.com adresindeki yorumlara istinaden tanıştık. İlk telefondaki sıcak tavrı ilgisi bizi çok mutlu etti. Daha sonra muayenehanesinde ziyaret ettik. Aynı sıcaklığı ve ilgiyi yüz yüze de hissedince doğru yoldayız dedik. Mehmet hocam bilgili, vizyonlu, anlayışlı, sevecen ve bir o kadar babacan biri... Kendinizi bir uzmandan çok dedeyle torunu hakkında konuşur gibi hissediyorsunuz. Her başımız sıkıştığında randevu gününü eklemede telefonla da desteğini hep hissettirdi. Çok sağolun hocam iyi ki yolumuz kesişti 🧚🏻♀️ ve kıymetli eşi Gül Hocam iyiki tanıdık sizleri 💐 sizinle sohbet etmek huzur veriyor💜 oğlum emin ellerde💫💞
Sevgili hocamla 3 ay önce tanıştık..
Bebeğimin konuşamaması ve aşırı tepkilerinden dolayı bir pedagog yardımı almaya karar verdik. Hocamız gerçekten çok sıcak kanlı ve işinin uzmanı. Bizimle hem işinin ehli bir pedagog hem de yürekten bir baba gibi ilgilendi. Sorunlarimizi cok genis ölçüde görmüş olduk ve cok şükür ki gorusmelerimiz çok olumlu ilerliyor. Bebegim dillenmeye basladi ve tepkileri büyük oranda azaldi. Umuyorum ki kisa zamanda hepsi düzelecek. Özellikle belirtmeliyim ki öz eleştirinin önemini tekrar hatırlattı bize. İçinde bulundugumuz sıkıntılı dönemlerin aksine farkindaligimiz ve şükürümüz o kadar arttı ki! Kendisine buradan da cok teşekkür ediyorum. Hiç tereddütte kalmadan sizlerde yardım alabiliriz.
Mehmet Aksüt hocayla tanışma geçmişim çok uzun sureye dayanmaktaydı. O zamanlar bir berber çırağıydım ve ilk ensesini alarak tanışmıştık :) Zaman su gibi akıyor ki aradan 7-8 yıl geçmiş .
Çalışma hayatımızda olsun , ikili insan ilişkilerinde olsun şuan geldiğim pozisyonda kendisinin çok güzel dokunuşları oldu. Gerçekten doğruyu bulmamı, olaylara biraz daha empati yaparak bakmamı sağladı. Mehmet Aksüt Hoca sayesinde önüme çıkan ufak tefek sorunlara karşı susmayı değil de, konuşmayı ögrendim. Fark ettim ki dışa vuramadığımız duygu, duygu değilmiş :)
Birgün beni çalışma yerine davet ettiğinde çok şaşırmıştım, ve sevinmiştim de. Çünkü o, yine yolunda gitmeyen birtakım şeyler görmüştü ve müdahale etmek istemişti .Bir isim vermek gerekirse eğer Mehmet Aksüt hoca benim için bakan gözdür. Hiç bir şeyden bahsetmeseniz de o, siz anlatmadan her şeyi görür :)
Teşekkürler Hocam İYİ ki varsın ..
Biz Dila Hanım ile internet aracılığı ile tanıştık. Kendisini ilk gördüğümüzde de nekadar gunler güzlü,sıcak ve samimi bir kişi oldugunu anlaşmıştık tanıdıkçada düşüncelerimizde ne kadar haklı oldugumuz anladık. Biz 13 yaşındaki kızımız için başvurduk ergenlikteki sıkıntılarımız ve sınav kaygılarımız için daha tanışalı cok olmamasına ramen kızımızdaki değişiklikler bizi mutlu etmeye yetti çünkü Dila Hanım kızımıza uzman hasta ilişkisinden çok iki arkadaş gibi davrandığı için kızımız Dila Hanımı cok sevdi ilkgün terettütlü bir şekilde isteksizce gelen kızımız şimdi iyiki Dila Hanımı tanımışım diyor Dila Hanım guler yüzlü. Konuşkan. Samimi biri. Biz henüz yolun başındayız şimdiden Dila Hanım ile cok yol kattettik ve dahada yolumuz var inanıyor ve güveniyoruz ki herşey çok daha güzel olacak iyiki sizi tanımışız. yanıda çalışan arkadaşlarada güler yüzlü davranışlarından tesekür ederız. çalıştığı yerde çok güzel denize karşı insana huzur veriyor. Dila Hanım size çok tesekür ederız. İyiki sizi tanımışız. Bu sayfayı okuyan arkadaşlara da gönül rahatlığı ile tavsiye ederiz.
Harika bir danışman, kızım için başvurduk kendisine. Bazı sorunların başladığını anladım ve ters giden bişeyler gördüğüm için internetten araştırmaLarım sonucu ulaştım kendisine. Tüm ailemize kökten yardımcı oldu. Gereksiz yere seans uzatmadı, kısa kesip atmadı. Gerçekten tüm yaklaşımları kararındaydı. Taleplerimizin tamamını cevapladı. Bize doğru şekilde anne baba olmayı öğretti. Çevremdeki herkes kızımdaki değişimi gördü. Açıkça belirtebilirim ki olumsuz netice aldığına inanan kişiler verdiği tavsiyeleri layığıyla uygulayamamıştır.
Tekrar teşekkür ediyoruz kendisine